3D digital aftrykstagning
Det er nu muligt, at slippe for aftrykstagning med aftryksmateriale, som silikone og alginat, der skal sidde i munden til det bliver hårdt.

Akut
Udenfor vores åbningstider kan du altid kontakte tandlægevagten. Husk sygesikringskort og kontant betaling. (Børn under 18 afregnes med kommunen). Læs også de gode råd om hvad du selv kan gøre ved f.eks. en knækket tand under transport til lægen/ skadestuen.

Behandlingsplan
Undersøgelser viser at 98 ud af 100 tænder mistes på grund af skadelige bakterier, og kun 2 ud af 100 tænder mistes på grund af traumer/ulykker. At forebygge og behandle tandsygdomme er derfor indlysende.
Bidskinner
Hovedpine og tyggesmerter kan fjernes! Mange mennesker lider af hovedpine, tyggesmerter 
m.m. på grund af problemer med bidfunktionen.
CEREC
Porcelænskroner og indlæg på én dag med Cerec.
Broer
På klinikken udfører vi mange former for bro-arbejde.
 I disse år erstattes broarbejde i stigende omfang af den mere skånsomme implantatbehandling.
Digitalt panoramarøntgen
Til visse typer af behandlinger har tandlægen brug for et øget overblik. Et panoramarøntgen giver tandlægen muligheden for at se hele tandsættet, kæbeled og kæbehuler i to dimensioner.
Facader
Porcelænsfacader uden på dine eksisterende tænder er en god mulighed for med hurtig og effektiv teknik, at rette op på skavanker i dit tandsæt og i dit smil.
Forebyggelse
Den bedste forebyggelse er din egen indsats for at holde tænderne rene. Det er dog ikke nok i sig selv, og det er her vi træder til med hjælp. Hvis man ikke passer forebyggelsen ordentligt, risikere man skader på tænder og tandkød, samt få meget øget risiko for Parodontose.
Implantater
I dag kan vi erstatte mistede tænder med nye tænder. Vi sætter en kunstig rod i gummen, hvor den mistede tand havde sin plads, og forsyner roden med en naturtro porcelænskrone.
Intraoral kamera
Et mini digitalt kamera, der gør det muligt, at tandlægen optager et billede af dine tænder.
Kirurgi
Tandkirurgi omfatter alle former for kirurgi i mund, kæber og tandkød. Den slags behandlinger udføres kun af tandlæger med speciel erfaring og interesse på dette område.
Kroner
En krone er en kunstig erstatning for din naturlige tandkrone, der som oftest udgør hele den synlige del af tanden.
Caries
Caries / huller i tænderne opstår når bakteriebelægningerne på tænderne omdanner sukker fra føden til syre, der nedbryder tandsubstansen.
Visdomstænder
Vi har stor erfaring i at fjerne visdomstænder, – men også i at vejlede dig i den rette pleje af tænder og tandkød, i de tilfælde hvor der rent faktisk er plads til visdomstanden.
Tandæstetik
Tandæstetik handler om at føre tænderne tilbage til den smukke oprindelige tilstand, og var den ikke i orden, så må vi nogle gange hjælpe nature.
Parodontose
Vi kontrollerer ved de fleste undersøgelser alle tænder for parodontose. Opdages sygdommen i tide, kan den oftest behandles, og tænderne blive raske.
 
Det er en af grundene til at regelmæssig tandpleje er så vigtig.
Plastarbejder
Plast bruges mere og mere som fyldningsmateriale. Ikke mindst fordi det er tandfarvet, så fyldningen ikke ses.
Regelmæssigt eftersyn
Ved de regelmæssige tandeftersyn tjekker vi ikke kun efter caries, men bl.a. også for eventuelle slimhindelidelser, parodontose samt den generelle sundhedstilstand i hele munden.
Rodbehandling
Rodbetændelse opstår i de fleste tilfælde ved, at en tands nerve dør på grund af bakterieindtrængen som følge af et stort hul (caries) eller på grund af et slag på tanden.
Røntgen
Bitewings er røntgenbilleder taget i hver side af din mund med fokus på mellemrummene mellem dine tænder.
Smertevenlig behandling
Mange er bange for smerter hos tandlægen. Det behøver ikke at gøre ondt. God bedøvelse og måden den gives på er helt afgørende.
Tandblegning
Blegebehandlingen udføres af højt uddannede og professionelle behandlere og vi garanterer synlige resultater efter kun lidt over 1 times behandling.
Tandfyldninger
Er der hul i en tand, skal det repareres med en fyldning, da det ellers bliver dybere – og i sidste ende medfører, at tanden måske skal rodbehandles. Kun hvis hullet er meget lille, kan det standses og fyldningen undgås.
Tandmellemrum
Tandmellemrum kan lukkes enten ved af, at bygge plast på dine tænder så de derved gøres bredere eller ved hjælp af facader eller kroner.
Tandregulering
Tandregulering er ikke kun for de unge. Med nye fleksible tandreguleringsløsninger kan de voksne nu også være med – og lade være når det er nødvendigt…
Tandskader
Knæk og slidtage på tænder kan nu udbedres med nye stærke og fleksible plastmaterialer.